De cyberaanvallen tegen de grootste Britse oppositiepartij Labour houden aan. Het gaat volgens een ingewijde om "erg ongecompliceerde" ddos-aanvallen, waarbij sites worden bestookt met internetverkeer en daardoor onbereikbaar worden.
Volledig scherm
De cyberaanvallen tegen de grootste Britse oppositiepartij Labour houden aan. Het gaat volgens een ingewijde om "erg ongecompliceerde" ddos-aanvallen, waarbij sites worden bestookt met internetverkeer en daardoor onbereikbaar worden. © EPA

'Cyberaanvallen op Britse partijen’

In aanloop naar de Britse verkiezingen zijn de twee grootste partijen in het land getroffen door cyberaanvallen. Dat meldden bronnen binnen de Conservatieve Partij en Labour.

  1. 'Beruchte MMA-broers die pronkten met luxe sjoemelden met tienduizenden euro's aan overheidsgeld’

    'Beruchte MMA-broers die pronkten met luxe sjoemelden met tienduizen­den euro's aan overheids­geld’

    De twee omstreden vechtsporters, die verdacht worden van de moord op een 21-jarige jongeman in Italië, hebben vermoedelijk nog meer op hun kerfstok. Uit onderzoek van de Guardia di Finanza, de Italiaanse FIOD, blijkt dat de broers Marco en Gabriele B. ten onrechte een uitkering hebben gekregen. Zij en twee andere verdachten moeten de staat nu enkele tienduizenden euro’s terugbetalen, melden diverse Italiaanse kranten.