Bart De Wever
Volledig scherm
PREMIUM
Bart De Wever © BELGA

Burgemeester Antwerpen bedwingt in boxershort indringer met luchtgeweer

Alsof hij tegenwoordig nog niet genoeg aan zijn hoofd heeft, zat er donderdagnacht ook nog een indringer in de tuin van de Antwerpse burgemeester Bart De Wever (49). De Wever ging heldhaftig de confrontatie aan, gewapend met een - ongeladen - luchtdrukgeweer. “Dat maakte indruk. Ik riep ‘op uw knieën, gezicht tegen de grond’ en hij ging liggen.”

  1. België doet nieuwe poging tot formatie regering: ‘Geen garantie voor succes’

    België doet nieuwe poging tot formatie regering: ‘Geen garantie voor succes’

    Voorzitter Bart De Wever van de Vlaams-nationalistische N-VA en Paul Magnette van de Franstalige socialisten (PS) gaan onderzoeken of er een nieuwe regering voor België kan worden gevormd. Ze hebben de opdracht van koning Filip aanvaard om ‘de nodige initiatieven te nemen’ voor de vorming van een regering met een brede meerderheid in het parlement. Dat meldt het Paleis na afloop van de audiëntie met beide partijvoorzitters.
  2. Nederlandse directeur zendingsorganisatie weer aangehouden, nu vanwege ontucht met minderjarigen

    Nederland­se directeur zendingsor­ga­ni­sa­tie weer aangehou­den, nu vanwege ontucht met minderjari­gen

    Een 49-jarige Nederlandse financieel directeur van een zendingsorganisatie in Malawi is gistermiddag opnieuw aangehouden, dit keer op verdenking van ontucht met minderjarige meisjes. Dat bevestigt het ministerie van Buitenlandse Zaken. De man kwam eerder deze week in opspraak vanwege het vermeend seksueel misbruiken van studenten en werknemers in de leeftijd van 22 tot 40 jaar.