Volledig scherm
PREMIUM
Het Belgische gezin op een eerdere foto. © HLN

Buren na gezinsdrama Zwitserland: ‘Porsches, goede baan, ze leken alles te hebben’

VIDEOHet Belgische gezin dat gisteren dood werd gevonden in hun woning in Zwitserland leek voor de buitenwereld alles te hebben. Dure sportwagens voor de deur, een goedbetaalde baan en zonnige vakantiefoto's op Facebook. Maar achter gesloten deuren vond een gezinsdrama plaats. Gisteravond trof de politie de lichamen van Michaël, Agnes en hun zoon Ryan (13) aan. Ze waren al dagen dood.

Onaangeraakte kleren die dagenlang aan de lijn bleven hangen maakten de buren van het Waalse gezin in het Zwitserse dorpje Apples bezorgd. ,,Zelfs zaterdag, toen het stortregende, haalde niemand de kleren naar binnen. Toen dachten we al: hier klopt iets niet”, vertelt een buurvrouw aan de Zwitserse nieuwssite 20minutes. Ook de dagen na de regenbui bleef het onafgebroken stil in en rond het huis van het Belgische gezin. De blauwe mountainbike bleef onaangeroerd voor de deur staan.

  1. Iran entert Britse olietanker in Straat van Hormuz
    Update/video

    Iran entert Britse olietanker in Straat van Hormuz

    Iran heeft een Britse olietanker geconfisqueerd die door de Straat van Hormuz voer. De Britse olietanker Stena Impero werd vanmiddag geënterd door leden van de Iraanse Revoltionaire Garde. Een klein uur later leek de tanker Mesdar aan de beurt. Ook dat schip maakte een scherpe koerswijziging, volgens de Britse regering omdat het gekaapt werd. Later mocht de Mesdar zijn aanvankelijke koers toch weer vervolgen. De onduidelijkheid en reacties van de regeringen tekenen de opgelopen spanningen in de voor olie zo belangrijke regio.