BMW ramt met hoge snelheid Tesla met Nederlanders op Belgische snelweg

VIDEOBij een zwaar verkeersongeval op de E17 in het Belgische Kruibeke zijn zondagochtend in totaal zeven personen gewond geraakt. Een BMW reed met hoge snelheid in op een Tesla Model X met Nederlands kenteken. Door de aanrijding verloren beide bestuurders de controle over hun voertuig en raakten ze verschillende keren de vangrails.

  1. Keniaanse verdachte van moord op Nederlander haalt alles uit de kast om vrij te komen: ‘Was getrouwd met zijn broer’

    Keniaanse verdachte van moord op Nederlan­der haalt alles uit de kast om vrij te komen: ‘Was getrouwd met zijn broer’

    Een bizarre ontwikkeling in het onderzoek naar de in Kenia vermoorde Herman Rouwenhorst (55) uit Apeldoorn. Zijn Keniaanse echtgenote, die de moord zou hebben beraamd, beweert nu dat ze eerder was getrouwd met de broer van haar overleden man en zelfs een kind met hem kreeg. Die broer lacht het verhaal weg. ,,Ze heeft een huwelijksakte vervalst’’, zegt hij tegen deze nieuwssite.
  2. VS leggen Cuba nieuwe sancties op, Biden dreigt met meer maatregelen

    VS leggen Cuba nieuwe sancties op, Biden dreigt met meer maatrege­len

    De VS hebben Cuba vrijdag nieuwe sancties opgelegd vanwege het onderdrukken van anti-regeringsdemonstraties eerder deze maand. President Joe Biden waarschuwde dat extra strafmaatregelen in het verschiet liggen als het land geen ingrijpende hervormingen doorvoert. ,,Er zal meer volgen tenzij er een drastische verandering komt in Cuba, wat ik niet verwacht’’, zei Biden op een persconferentie na een bijeenkomst met Cubaans-Amerikaanse leiders in het Witte Huis.