Nena eindigde haar bericht met onder andere ‘laten we naar het licht gaan’, vermoedelijk een verwijzing naar haar vandaag verschenen album ‘Licht’.
Volledig scherm
Nena eindigde haar bericht met onder andere ‘laten we naar het licht gaan’, vermoedelijk een verwijzing naar haar vandaag verschenen album ‘Licht’. © EPA/Daniel Reinhardt

Bekende Duitsers ‘outen’ zich als complotdenkers, deskundigen waarschuwen voor gevolgen

Zangeres Nena (60) laat op haar oude dag de Duitse showbizzwereld schudden op zijn grondvesten. In een raadselachtige post op Instagram waarschuwt ze voor ‘bangmakerij’, waarmee het pop-icoon de indruk wekt corona te ontkennen. En dat laatste is ein heißes Thema bij onze oosterburen want ettelijke bekende Duitsers ‘outten’ zich al als complotdenkers. 

  1. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
    PREMIUM
    MET VIDEO

    Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

    Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”