Volledig scherm
Foto ter illustratie © Shutterstock

29 lichamen gevonden in Mexicaans massagraf: waarschijnlijk drugsafrekening

In de Mexicaanse stad Guadalajara zijn vandaag 29 lichamen gevonden die in plastic waren gewikkeld. De lijken lagen begraven in de grond, zo werd vandaag bekendgemaakt. Waarschijnlijk gaat het om een massale afrekening in het drugscircuit, iets wat vaker voorkomt in Mexico.

,,Toen we de lichamen vonden, waren dertien lijken compleet, de rest was onvolledig”, zei een hoge functionaris van de staat Jalisco. Het totale aantal lijken kan nog stijgen omdat forensische experts de resten verder moeten analyseren.

Eerder deze week werden nog 44 lichamen geïdentificeerd die een maand eerder eveneens in Guadalajara waren gevonden. Die menselijke resten werden in 119 tassen begraven. De lugubere vondst werd gedaan nadat omwonenden hadden geklaagd over de stank.

  1. Dit meisje (6) wordt het ‘mooiste kind ter wereld’ genoemd: ‘Ik ben sprakeloos’

    Dit meisje (6) wordt het ‘mooiste kind ter wereld’ genoemd: ‘Ik ben sprakeloos’

    Het leven van een 6-jarig Russisch meisje is in korte tijd volledig veranderd. Alina Yakupova werd door haar volgers uitgeroepen tot ‘mooiste kind ter wereld’, waarna diverse media het verhaal oppikten. Het resultaat laat zich raden: Yakupova wist in geen tijd meer dan 22.000 volgers te verzamelen op Instagram en intussen is ze vastberaden door te groeien tot één van de meest gevraagde kindmodellen ter wereld.