Volledig scherm
Toegesnelde hulpdiensten bij de discotheek in Madrid. © Videostill YouTube

26 gewonden bij instorten plafond discotheek Madrid

In een discotheek in het zuidwesten van Madrid zijn afgelopen nacht 26 mensen gewond geraakt toen een verlaagd plafond het begaf. 

De hulpdiensten waren, na het incident rond 1.30 uur, snel ter plaatse bij de discotheek in de wijk Carabanchel. Elf van de gewonden zijn naar een ziekenhuis voor verdere behandeling gebracht.

De brandweer sloot de discotheek en er is een onderzoek begonnen naar de staat van de uitgaansgelegenheid, meldde het Spaanse persbureau Europa Press.

Bekijk hieronder beelden van de toegesnelde hulpdiensten.

  1. ‘May waarschuwt Rutte: zonder hulp is brexit-deal ten dode opgeschreven’

    ‘May waarschuwt Rutte: zonder hulp is brexit-deal ten dode opgeschre­ven’

    De Britse premier Theresa May zou Mark Rutte gisteravond hebben gewaarschuwd dat achttien maanden onderhandelen over de brexit voor niets zijn geweest als de andere EU-landen haar nu niet tegemoet komen. Dat meldt persbureau Bloomberg op basis van een ingewijde. Het privéoverleg, waar ook de Duitse bondskanselier Merkel en de Franse president Macron bij waren, kwam na een paar zeer moeilijke dagen voor May in Brussel.
  2. Meisje (4) sterft plotseling op school, vier jaar nadat haar broertje hetzelfde is overkomen

    Meisje (4) sterft plotseling op school, vier jaar nadat haar broertje hetzelfde is overkomen

    Afgelopen donderdag heeft een tragische gebeurtenis plaatsgevonden in een school in de gemeente Rethel in de Franse Ardennen. Agathe, een vierjarig meisje, stierf plotseling tijdens de speeltijd. Volgens de hulpdiensten overleed ze aan een hartstilstand. Voor de ouders van het meisje is het een onbeschrijfelijk groot drama omdat ze vier jaar geleden hun zoontje Gabriel op een gelijkaardige manier verloren.