1. Vrouw reanimeerde Harley (12) na ‘horrorongeluk’: ‘Ziek als ik aan de pijn denk die zijn moeder zal voelen’

  Vrouw reanimeer­de Harley (12) na ‘horroron­ge­luk’: ‘Ziek als ik aan de pijn denk die zijn moeder zal voelen’

  De bestuurder die maandag nabij Londen een groepje jonge scholieren met hoge snelheid omver reed, is een bekende van de politie. Dat schrijven Britse tabloids op basis van gesprekken met ouders van de scholieren en buren van de verdachte. Eén van de ouders, de 48-jarige Sonia Lard, was in de buurt toen het ongeval gebeurde en ging over tot reanimatie van de 12-jarige Harley Watson, die later kwam te overlijden.
 1. Geert (43) verwijdert nazi-tattoos: ‘Vriendelijke Marokkaan heeft mijn ogen geopend’

  Geert (43) verwijdert na­zi-tat­toos: ‘Vriende­lij­ke Marokkaan heeft mijn ogen geopend’

  Breed gebouwd, dito spieren. En tattoos - veel tattoos. Vooral dat laatste doet je even slikken wanneer je Geert Schroyen (43) ontmoet. Geen ankertje of hartje-met-pijltje, wel swastika’s en nazi’s. Fouten die de Belg nu letterlijk wil uitwissen. ,,In de gevangenis bracht ik veel tijd door met buitenlanders, die me ondanks mijn ‘versieringen’ vriendelijk en respectvol behandelden. Dan ga je onvermijdelijk nadenken.”
 2. Australische politie vindt lichaam in woestijn bij zoektocht naar derde vermiste

  Australi­sche politie vindt lichaam in woestijn bij zoektocht naar derde vermiste

  De Australische politie heeft, nadat eerder al twee in de woestijn gestrande automobilisten waren gered, vandaag waarschijnlijk het lichaam van de derde vermiste gevonden. Het drietal wordt al ruim twee weken vermist. Tamra McBeath-Riley werd maandag in de buurt van haar auto aangetroffen, reisgenoot Phu Tran werd gisteren levend en wel gevonden door een veeboer. Claire Hockridge heeft de helse trip door de outback niet overleefd.
 3. Rutte verdedigt wereldleiders die over Trump roddelen: ‘Het was niet gemeen, het ging nergens over’
  Video

  Rutte verdedigt wereldlei­ders die over Trump roddelen: ‘Het was niet gemeen, het ging nergens over’

  De Canadese premier Justin Trudeau, zijn Britse ambtsgenoot Boris Johnson en de Franse president Emmanuel Macron, zijn gisteren betrapt op roddelen over Donald Trump. Een camera registreerde tijdens de 70ste verjaardag van Navo op Buckingham Palace hoe de staatshoofden zich uitlieten over Trumps langdradige persconferentie voor aanvang van de bijeenkomst. Ook premier Rutte staat erbij en hoort toe. ,,We hebben uren op die receptie gestaan, dus dan wordt er weleens wat geroddeld. Het was niet gemeen, het ging nergens over”, laat de premier weten.