Zware crash op de A58, bestuurder blijkt in ziekenhuis Breda te zijn

VIDEOTILBURG/BREDA - Een auto maakte zondagmorgen rond 5.25 een zware crash op de A58 richting Tilburg. Hij was in een sloot naast de snelweg terecht gekomen. Er was echter geen slachtoffer bekend, waardoor de hulpdiensten lange tijd naar hem zochten.

Hierdoor was er een leger van hulpdiensten ter plaatse, waarmee de omgeving werd uitgekamd door zowel brandweer en politie. Ook ging de politie naar het adres van de eigenaar van de auto, om te kijken of hij misschien al thuis was.

Toen na enige tijd nog geen spoor te bekennen was van het slachtoffer, is ook een reddingsteam van de brandweer opgeroepen om de duiker waartegen de auto gecrasht was te inspecteren. Hier troffen zij ook niets aan, dus werd er nog een duikteam uit Breda opgeroepen die een laatste controle deden in het ijskoude water.

Na een klein uur kwam echter het verlossende antwoord; de eigenaar van de auto, een jongeman, zat met zijn moeder in het ziekenhuis in Breda om zich aan zijn verwondingen te laten behandelen. Hierop zijn alle hulpdiensten bij de gecrashte auto weer vertrokken en heeft een bergingsbedrijf het autowrak uit de sloot getakeld.

Volledig scherm
Auto crashte op de A58 bij Tilburg. © JV Media / Jules Vorselaars
Volledig scherm
Auto crasht op de A58 en belandt in sloot. Van de bestuurder ontbreekt ieder spoor. © JV Media / Jules Vorselaars
Volledig scherm
Auto crashte op de A58 bij Tilburg. © JV Media / Jules Vorselaars
BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

In samenwerking met indebuurt Breda