KLM-purser Marloes van der Meijs zong voor haar passagiers 'When will I see you again' van The Three Degrees en ging viral.
Volledig scherm
PREMIUM
KLM-purser Marloes van der Meijs zong voor haar passagiers 'When will I see you again' van The Three Degrees en ging viral. © Facebook Marloes van der Meijs

Zingende stewardess uit Breda gaat viraal en krijgt persoonlijk bedankje van Three Degrees

BREDA - Bloednerveus en met het hart in de keel pakte KLM-purser Marloes van der Meijs (53) uit Breda woensdag de microfoon om de passagiers van vlucht KL 461 op haar eigen manier te bedanken en - voorlopig - vaarwel te zeggen. En waarmee kon dat passender dat met When will I see you again, de hit van The Three Degrees.

Intussen is haar optreden viral gegaan en heeft ze duizenden reacties gekregen uit de hele wereld. Waaronder een wel héél bijzondere: die van een van de Degrees, de nu 71-jarige Helen Scott. Die stuurde een appje zowel naar de KLM als naar Van der Meijs persoonlijk, om haar te bedanken voor het feit dat ze een nummer  van de legendarische soulband ten gehore had gebracht. ‘Een prachtige vertolking’ noemt Scott het optreden van de Bredase stewardess, die de KLM complimenteert met deze ‘uitzonderlijke werkneemster’.

In samenwerking met indebuurt Breda