Volledig scherm
PREMIUM
Nederlandstalige americana-zanger Jack Bakkers brengt nieuwe CD uit. foto: Else Loof / Pix4Profs

Zingende conciërge Jack Bakkers is terug

BREDA - Het leven lacht Jack Bakkers (63) weer toe. Na het nodige persoonlijke leed heeft de zingende conciërge met De Grensgevallen de muzikale draad opgepakt, met als resultaat het album ‘Drie’.

“Over de hele linie is dit wel de beste cd tot nu toe”, zegt de Bredanaar. “Dat is qua muziek vooral de verdienste van Michel van der Westen. Hij had ook de eerste cd geproduceerd en speelde bij mij in de band. Toen de vriendschap wat verwaterde, heb ik een andere band samengesteld, en met hen de tweede cd opgenomen. Die formatie ging ter ziele. Ik zat met een berg liedjes en heb daarom Michel weer benaderd.”

  1. Wie wint de Bruidsfoto Award 2019? Dit zijn de 4 West-Brabantse genomineerden
    PREMIUM

    Wie wint de Bruidsfoto Award 2019? Dit zijn de 4 West-Brabantse genomineer­den

    OOSTERHOUT/ZUNDERT/NOORDHOEK/KLUNDERT - Bruidsreportages altijd van hetzelfde laken een pak? In elk geval niet bij de vier West-Brabantse fotografen die genomineerd zijn voor de Bruidsfoto Award 2019. Dat zijn Arjan van der Plaat (The Wedding Story) uit Noordhoek, Malou Evers uit Zundert, Moniek van Gils uit Klundert en Eva Schweizer (Vintage Fotografie) uit Oosterhout. Bij elke trouwpartij proberen zij dat ene speciale moment te vangen. Aan de hand van zes trefwoorden vertellen zij hoe zij hun werk beleven.

In samenwerking met indebuurt Breda