Volledig scherm
Een artist impression van het project in de Bouverijen. © Van Wanrooij

Zestig huizen in de verkoop in de Bouverijen

BREDA - In de nieuwbouwwijk Bouverijen tussen Teteringen en Breda-Noord gaan volgende week zestig huizen in de verkoop.

In de Bouverijen - waar ook de brede school De Mandt is gevestigd - komen in totaal uiteindelijk ongeveer 650 woningen. De huizen die nu in verkoop gaan, liggen in de zuidelijke helft van de nieuwe woonwijk, tussen het water en de Burgemeester Verdaasdonkstraat in. Ze worden gerealiseerd door het bouwbedrijf Van Wanrooij. Naast de zestig koopwoningen komen er ook zes vrije sector huurwoningen.

Het bouwplan omvat vrijstaande woningen, vrijstaande en geschakelde tweekappers en rij/tussenwoningen. De gekozen architectuur is ‘dorps en eigentijds tegelijk’, aldus de verkopende makelaars (Storimans & Partners en Van de Water).

De prijzen van de goedkoopste woningen zijn vanaf 309.000 euro. In de duurste categorie (vrijstaande huizen) zijn de prijzen vanaf 584.000 euro. De definitieve prijzen worden kort voor start verkoop bekend gemaakt.

De verkoop begint op dinsdag 10 december. Er is dan van 17.00 tot 18.30 uur een bijeenkomst in de brasserie van Golfpark De Haenen, Laan der Continenten 70, Teteringen. Vanaf dat moment kunnen mensen zich ook online inschrijven (tot 17 december).  

In samenwerking met indebuurt Breda