Zangvereniging beroofd na afrekenen drankjes en zaalhuur De Heuvel in Breda

UPDATE + VIDEOBREDA - In het ontmoetingscentrum op het Monseigneur Nolensplein in Breda is zaterdagavond rond middernacht een medewerkster beroofd. De overvaller dreigde volgens de politie met een scherp voorwerp. 

Dat gebeurde bij ontmoetingscentrum De Heuvel. Er raakte niemand gewond.

De voorzitster van de zangvereniging had net de drankjes voor de grofweg zestig leden afgerekend toen de overvaller toesloeg. Ook het geld voor de zaalhuur zat erbij. Daarmee ging de man er vandoor. 

Het is nog een raadsel hoe de overvaller binnen kon komen, zegt de voorzitster. De deur was op slot, dus in principe kon niemand erin. De politie onderzoekt of de man zich heeft laten insluiten of mogelijk een andere ingang heeft gevonden. 

Volledig scherm
De politie op het Nolensplein © MaRicMedia / Perry Roovers
  1. Woning Ed Nijpels leeggeroofd tijdens vakantie: ‘Zo veel emotionele waarde bij verdwenen spullen’

    Woning Ed Nijpels leegge­roofd: ‘Ook cadeaus die ik heb gekregen bij mijn afscheid als burgemees­ter van Breda'

    Oud-politicus Ed Nijpels (69) is afgelopen weekend tijdens zijn vakantie in Italië opgeschrikt door tientallen appjes en belletjes. In zijn huis aan een gracht in Amsterdam bleek ingebroken. En goed ook. Tientallen spullen zijn weg, waaronder veel afscheidscadeaus en herinneringen uit zijn tijd als burgemeester van Breda en commissaris van de koningin in Friesland. ,,Ik hoop dat ze het troep vinden en het ergens weer opduikt.”

In samenwerking met indebuurt Breda