Stan La Haye (rechts) feliciteert Ad Koijen, die zijn opvolger is als voorzitter van het Comité Acht van Chaam. Beiden hebben er alle vertrouwen in dat het een succes wordt.
Volledig scherm
PREMIUM
Stan La Haye (rechts) feliciteert Ad Koijen, die zijn opvolger is als voorzitter van het Comité Acht van Chaam. Beiden hebben er alle vertrouwen in dat het een succes wordt. © Pix4Profs / Joris Knapen

Wisseling van de wacht bij Acht van Chaam: 'Ik wil mij overal mee bemoeien’

CHAAM - Morgen neemt Ad Koijen(70) het stokje over van Stan La Haye als voorzitter van het Comité Acht van Chaam. La Haye, voorzitter sinds 2014, is blij. La Haye zegt dat de Acht van Chaam toe is aan een nieuwe periode waarin het evenement verder wordt uitgebouwd.

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

In samenwerking met indebuurt Breda