Volledig scherm
Palm Parkies in het Valkenberg tijdens een editie vorig jaar © ron magielse / pix4profs

Wild Romance en Postmen op Palm Parkies

BREDA - De jaarlijkse concertreeks Palm Parkies gaat in Breda deze zomer van start met Wild Romance. Deze voormalige begeleidingsband van rockicoon Herman Brood treedt op dinsdag 16 juli op in het Valkenberg, waar Palm Parkies sinds 1999 plaatsvindt.  

Zes gratis Palm Parkies-concertavonden zijn er in juli en augustus weer in het Valkenberg.  De openingsuren zijn telkens van 19.00 tot 23.00 uur, waarbij het hoofdprogramma duurt van 20.15 uur tot 22.30 uur. Daarnaast is er ook nog een kleiner ‘picknickpodium’. 

Op 23 juli treden twee Nederlandse coverbands op: Van Eigen Bodem en de Bounties. Een week later zijn de Handsome Poets aan de beurt met ‘frisse eighties pop'. Op 6 augustus staat de Brabantse rockband Voltage op het podium, van wie zanger Dave Vermeulen meedeed aan The Voice. 

El Orquesta Pegasaya zorgt op 13 augustus voor Zuid-Amerikaanse klanken in het Valkenberg. Die avond zijn er ook onder andere dansworkhops in het park. Op 20 augustus komt de bekende hiphop/reggae-act Postmen naar Breda. Een week later wordt de Bredase Palm Parkies-reeks afgesloten door de feestband Legends.  

In samenwerking met indebuurt Breda