De zoon van voormalig wielrenner Jacques Hanegraaf is thuis, bij zijn familie in Sint Willebrord. Dit nadat hij, zijn vrouw Joyce en dochtertjes Lizzy (1,5) en Féli (0) halsoverkop uit China vertrokken.
Volledig scherm
PREMIUM
De zoon van voormalig wielrenner Jacques Hanegraaf is thuis, bij zijn familie in Sint Willebrord. Dit nadat hij, zijn vrouw Joyce en dochtertjes Lizzy (1,5) en Féli (0) halsoverkop uit China vertrokken. © Ron Magielse/Pix4Profs

West-Brabanders verlaten China om coronavirus: 'We maakten ons serieuze zorgen’

WEST-BRABANT - Het coronavirus grijpt steeds verder om zich heen. Voor de assistent-trainer Jean-Paul van Gastel uit Teteringen en de familie Hanegraaf uit Sint Willebrord reden om China te verlaten. ‘Ons pasgeboren dochtertje had nog geen paspoort’.

  1. Zij komen in beeld als je familielid door een misdrijf om het leven komt: ‘Imago van de mevrouwen met tissues’
    PREMIUM

    Zij komen in beeld als je familielid door een misdrijf om het leven komt: ‘Imago van de mevrouwen met tissues’

    Ze werkten nauw samen nadat Megan (15) uit Breda werd doodgestoken. En ze zaten aan de keukentafel van de nabestaanden van de spraakmakende speciekuipmoord. Het verschil: Chantal van Disseldorp (53) van Slachtofferhulp Nederland blijft achter de schermen, familiewoordvoerder Jeroen Baardemans (40) neemt juist ervoor plaats. Beiden hebben één doel voor ogen: het verschil maken.

In samenwerking met indebuurt Breda