Volledig scherm
A59 deels afgesloten wegens onderhoud. © Rijkswaterstaat

Werkzaamheden A59 richting Hooipolder uitgesteld naar volgende week

updateOOSTERHOUT - De werkzaamheden aan de A59 die dit weekend zouden worden uitgevoerd tussen knooppunt Zonzeel en afslag 33 Oosterhout-Noord (richting ’s-Hertogenbosch) zijn uitgesteld naar volgende week. 

De afsluiting is nu vanaf vrijdag 15 juni 21.00 uur tot en met maandag 18 juni 05.00 uur.

Ook de de tussenliggende op- en afritten en het tankstation en verzorgingsplaats Hespelaar zijn buiten gebruik. Reden is gepland onderhoud aan het asfalt door Rijkswaterstaat.

Verbindingswegen

Daarnaast is de verbindingsweg A16/A59 ter hoogte van knooppunt Zonzeel komende vanuit Rotterdam richting ’s-Hertogenbosch afgesloten. Evenals de verbindingsweg A16/A59 komende vanuit Breda richting ’s-Hertogenbosch.

Extra reistijd

Weggebruikers dienen door omleidingen rekening te houden met extra reistijd die kan oplopen tot 30 minuten. Lokaal verkeer wordt ter plaatse omgeleid.

Onderhoud

Het betreft regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels periodiek nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Meer informatie via rijkswaterstaat.nl. 

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Woning Ed Nijpels leeggeroofd tijdens vakantie: ‘Zo veel emotionele waarde bij verdwenen spullen’

    Woning Ed Nijpels leegge­roofd: ‘Ook cadeaus die ik heb gekregen bij mijn afscheid als burgemees­ter van Breda'

    Oud-politicus Ed Nijpels (69) is afgelopen weekend tijdens zijn vakantie in Italië opgeschrikt door tientallen appjes en belletjes. In zijn huis aan een gracht in Amsterdam bleek ingebroken. En goed ook. Tientallen spullen zijn weg, waaronder veel afscheidscadeaus en herinneringen uit zijn tijd als burgemeester van Breda en commissaris van de koningin in Friesland. ,,Ik hoop dat ze het troep vinden en het ergens weer opduikt.”

In samenwerking met indebuurt Breda