Volledig scherm
© ANP

Welke West-Brabantse supermarkten zijn open op Eerste Kerstdag?

BREDA - De Aldi, de Lidl en de vestigingen van de PLUS Supermarkt en Nettorama in deze regio (Oosterhout, Dongen en Bergen op Zoom) blijven dicht op Eerste Kerstdag. Maar wie het winkelen toch niet kan laten óf nog een laatste boodschap nodig heeft, kan nog wel terecht in enkele filialen van Albert Heijn, Jumbo of Dirk van den Broek.

BN DeStem zet deze filialen op een rijtje.

De AH-vestigingen in deze regio die in ieder geval open zijn op Eerste Kerstdag zijn die in winkelcentrum Hoge Vucht (Moerwijk) en op het Valkeniersplein (van 12.00 tot 17.00 uur), de AH To Go aan de Gravinnen van Nassauboulevard in Breda (08.00-20.00 uur), Burchtplein in Etten-Leur (10.00-18.00 uur), het Wilhelminaplein in Rijen (idem) en de Markiezaatsweg in Bergen op Zoom (eveneens van 10-18 uur.)

Ook de Jumbo heeft mensen beschikbaar gevonden om op Eerste Kerstdag klaar te staan voor de klanten. Er zijn in Nederland 152 zaken open, waaronder die aan de Belcrumweg, Cypresstraat, Baliendijk en Pastoor van Spaandonkstraat (alle 10.00-17.00 uur), Rat Verleghstraat, (vanaf 9.00 tot 17.00 uur) en Donk (9.00-18.00 uur) in Breda. De vestigingen in Prinsenbeek (Markt, van 9.00 tot 18.00 uur) en Teteringen (Scheperij, 10-18.00 uur) zijn eveneens geopend, wat bijvoorbeeld ook geldt voor de filialen van de Jumbo in de Van Beethovenlaan (9-18 uur) en Lindenburg (10-18) in Roosendaal en de Burgemeester Van Hasselstraat in Bergen op Zoom (10.00-18.00 uur).

Klanten van Dirk kunnen ook op Eerste Kerstdag onder meer terecht in de filialen aan de Laan van Henegouwen in Roosendaal en de Dorpstraat in Sint Willebrord.

  1. Redders van man op scootmobiel bedankt door politie: 'Hij kwam nog net met z'n hoofd boven het water uit'

    Redders van man op scootmobiel bedankt door politie: 'Hij kwam nog net met z'n hoofd boven het water uit'

    PRINSENBEEK - Ria (67) en Ton (66) Naber uit Prinsenbeek kregen donderdagochtend bezoek van wijkagent Erik Jan Bosma. Een vrolijk bloemetje van de politie vond hij wel op zijn plaats, als dank voor de kordate reddingsactie woensdag aan de Polderweg. Door snel handelen van het echtpaar kon een 96-jarige dorpsgenoot met een scootmobiel net op tijd uit een diepe sloot vol water worden gered.

In samenwerking met indebuurt Breda