Wim Voermans, hoogleraar staats- en bestuursrecht tijdens een rondetafelgesprek met Kamerleden over de corona-spoedwet waarin de tijdelijke maatregelen werden vastgelegd.
Volledig scherm
PREMIUM
Wim Voermans, hoogleraar staats- en bestuursrecht tijdens een rondetafelgesprek met Kamerleden over de corona-spoedwet waarin de tijdelijke maatregelen werden vastgelegd. © Hollandse Hoogte / ANP

Weer zijn de versoepelingen uitgesteld: ‘Rutte en De Jonge zijn bang de regie kwijt te raken’

BREDA - Een laatste, krampachtige poging om de morrende menigte in bedwang te houden. Dat gevoel bekruipt hoogleraar staats- en bestuursrecht Wim Voermans als hij Rutte en De Jonge hoort over corona en de uitstel van versoepeling. ,,Ze zijn bang de regie kwijt te raken, dat merk je aan alles.”

  1. Van Hooijdonk kreeg excuusmail van dader racistisch haatbericht: ‘Maar als hij een vent is, komt hij naar me toe’
    PREMIUM

    Van Hooijdonk kreeg excuusmail van dader racistisch haatbe­richt: ‘Maar als hij een vent is, komt hij naar me toe’

    Pierre van Hooijdonk heeft een excuusmail ontvangen van degene die een racistisch bericht over hem op Instagram heeft gepost. Die had hij naar sc Heerenveen gestuurd, die de mail bij de oud-voetballer heeft bezorgd. ,,Maar dat vind ik te makkelijk. Dit is mosterd na de maaltijd, en ook vanachter het toetsenbord. Als je een vent bent, stap dan in de auto en kom naar me toe.”
    Breda