Volledig scherm
PREMIUM
Als de zon schijnt zit je heerlijk in de tuin van Los Olivos aan de Bredase Haagweg. © ron magielse / pix4profs

'Wat wordt een mens hier gelukkig van'

EetrecensieSoms klopt alles. De kwaliteit van het eten op je bord, de bediening aan tafel, de sfeer in de horecazaak. Ofwel: we hebben een middag flink genoten in de tuin van Los Olivos aan de Haagweg in Breda.

En opnieuw waren we getipt. Door een enthousiaste Bredase, die haar mail afsloot met: ,,Als vaste gast hopen wij natuurlijk niet dat ze te drukbezocht gaan worden in de toekomst, maar ik denk dat aandacht in jullie restaurantrubriek meer dan op zijn plaats is voor dit bijzonder sympathieke stel, dat een erg goede Spaanse keuken en Spaans gevoel weet neer te zetten!"

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Bierreus is blij met Bredase brouwers: ‘Bierconsumptie zit weer in de lift’
    PREMIUM
    interview + video

    Bierreus is blij met Bredase brouwers: ‘Biercon­sump­tie zit weer in de lift’

    BREDA - Nicolas Bartholomeeusen werd geboren aan de Bredabaan in Maria-ter-Heide bij Brasschaat in België. Die weg voert in één lange rechte lijn door Wuustwezel en Zundert naar Breda. Bartholomeeusen zegt niet dat dat hij voorbestemd was om directeur te worden van Bierbrouwerij AB Inbev, met het hoofdkantoor in Breda. Maar hij beaamt dat het mooi toeval is. “Ik voel me hier goed thuis. We kwamen vroeger vaak in Breda en West-Brabant, dus ik ken de omgeving.”

In samenwerking met indebuurt Breda