Volledig scherm
De begraafplaats in Breda. © Maricmedia

Waarschijnlijk schoten gelost op begraafplaats in Breda

BREDA - Op begraafplaats aan de Kameelstraat in Breda is donderdagavond waarschijnlijk geschoten. Mogelijk waren daarbij de inzittenden van een Nederlandse en een Belgische auto betrokken.

Het gaat om de relatief kleine begraafplaats Driesprong, waar veel Molukkers begraven liggen. Getuigen belden rond 18.15 uur de politie dat ze schoten hoorden. Eenmaal ter plaatse was er niemand meer, maar de politie vond wel lege hulzen, wat als bewijs kan dienen dat er inderdaad is geschoten. Er lag echter geen bloed en er werden ook geen inslagen gevonden. 

Volgens getuigen stonden er twee auto's, één met Nederlands en één met Belgisch kenteken. Die eerste werd iets later in Breda staandegehouden, al lag daarin geen vuurwapen. De bestuurder is kort aangehouden geweest, maar ontkende iets met de mogelijk schietpartij te maken te hebben. Hij is daarna weer vrijgelaten. 

Download de gratis nieuwsapp van BN DeStem. Zo bent u altijd en overal op de hoogte van het laatste nieuws. Download nu de nieuwe versie in de Apple App Store (iOS) of de Google Play Store (Android).

  1. Wie wint de Bruidsfoto Award 2019? Dit zijn de 4 West-Brabantse genomineerden
    PREMIUM

    Wie wint de Bruidsfoto Award 2019? Dit zijn de 4 West-Brabantse genomineer­den

    OOSTERHOUT/ZUNDERT/NOORDHOEK/KLUNDERT - Bruidsreportages altijd van hetzelfde laken een pak? In elk geval niet bij de vier West-Brabantse fotografen die genomineerd zijn voor de Bruidsfoto Award 2019. Dat zijn Arjan van der Plaat (The Wedding Story) uit Noordhoek, Malou Evers uit Zundert, Moniek van Gils uit Klundert en Eva Schweizer (Vintage Fotografie) uit Oosterhout. Bij elke trouwpartij proberen zij dat ene speciale moment te vangen. Aan de hand van zes trefwoorden vertellen zij hoe zij hun werk beleven.

In samenwerking met indebuurt Breda