Volledig scherm
PREMIUM
rijsbergen-foto : ron magielse buhalte aan de gommersstraat in rijsbergen op traject zundert breda © Pix4Profs-Ron Magielse

Waarom buschauffeurs zo schaars zijn

achtergrondIs het alleen de krapte op de arbeidsmarkt dat busvervoerders als Arriva zo moeilijk nieuwe chauffeurs weten te vinden. Of is er meer aan de hand? 

‘Help Arriva werkgever van het jaar te worden. Stem!’, stond er op de posters die de leiding van de vervoersmaatschappij afgelopen zomer in de chauffeurskantine in Breda liet ophangen. Na twee dagen waren ze al verdwenen. Eraf getrokken door boze werknemers. 

  1. Leer kind op school om te gaan met emoties
    Geef uw mening

    Leer kind op school om te gaan met emoties

    Het leren omgaan met emoties zou een vast onderdeel moeten worden op scholen. De druk die veel opgroeiende kinderen vandaag de dag voelen, zorgt bij steeds meer van hen voor problemen. Een reden daarvoor is dat zij vaak niet weten om te gaan met de emoties die daarmee gepaard gaan. Dit kan leiden tot depressies en in het ergste geval (pogingen tot) zelfmoord. In 2017 pleegden bijna twee keer zoveel Nederlandse jongeren zelfmoord ten opzichte van het jaar daarvoor.

In samenwerking met indebuurt Breda

Poll

'NAC moet met trainer Ruud Brood doorgaan in de eerste divisie'

'NAC moet met trainer Ruud Brood doorgaan in de eerste divisie'

  • Eens (80%)
  • Oneens (20%)
8548 stemmen