Volledig scherm
Archieffoto Wandelaars over de Via Gladiola tijdens de laatste dag van de 102e editie van de Nijmeegse Vierdaagse in 2018. © ANP

Waar slaap jij tijdens de Nijmeegse Vierdaagse? Laat het ons weten!

OproepWEST-BRABANT – Geluk met een ver familielid dat in de omgeving van Nijmegen woont? Een betrouwbare verhuurder via Marktplaats gevonden? Of vorig jaar al een hotelkamer geboekt? BN DeStem is benieuwd waar West-Brabanders slapen als ze de Nijmeegse Vierdaagse lopen.

Want eerlijk is eerlijk: tijdens deze tocht der tochten is vier dagen heen en weer reizen naar Steenbergen of Zevenbergen best een eind. Graag tekenen we bijzondere verhalen over de zoektocht naar een slaapplaats of locatie op.

Laat ons weten waar je slaapt: c.vdlouw@bndestem.nl.

  1. Bierreus is blij met Bredase brouwers: ‘Bierconsumptie zit weer in de lift’
    PREMIUM
    interview + video

    Bierreus is blij met Bredase brouwers: ‘Biercon­sump­tie zit weer in de lift’

    BREDA - Nicolas Bartholomeeusen werd geboren aan de Bredabaan in Maria-ter-Heide bij Brasschaat in België. Die weg voert in één lange rechte lijn door Wuustwezel en Zundert naar Breda. Bartholomeeusen zegt niet dat dat hij voorbestemd was om directeur te worden van Bierbrouwerij AB Inbev, met het hoofdkantoor in Breda. Maar hij beaamt dat het mooi toeval is. “Ik voel me hier goed thuis. We kwamen vroeger vaak in Breda en West-Brabant, dus ik ken de omgeving.”

In samenwerking met indebuurt Breda