Volledig scherm
Een onderbroek met zakken. Ideaal voor tijdens carnaval. © Kangaroo Underwear

Waar moet je met carnaval met je mobieltje blijven? In je onderbroek natuurlijk!

BREDA - Het is een jaarlijks terugkerend probleem: waar laat je je telefoon en je geld tijdens carnaval? Drie studenten van de Avans Hogeschool in Breda bedachten daar een oplossing voor: een onderbroek met zakken.

Het idee ontstond tijdens een project van hun opleiding Small Business en Retail Management, waarin studenten hun eigen onderneming opstarten. Ze bedachten daarom het bedrijf Kangaroo Underwear.

De onderbroeken worden in dezelfde fabriek geproduceerd als de onderbroeken van Calvin Klein, Hugo Boss en Adidas. Voor carnaval wordt er weer een nieuwe lading verwacht. Precies op tijd dus.

Buiten carnaval is de onderbroek ook geschikt voor op vakantie, in de sportschool en op een feestje of festival.

WhatsApp
Dit artikel is ook verstuurd via Whatsapp. Ook berichten op Whatsapp ontvangen van BN DeStem? Stuur BN AAN naar 0610141812.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. BR Serenader en Skippabeat eerste lokale bands op Palm Parkies ooit

    BR Serenader en Skippabeat eerste lokale bands op Palm Parkies ooit

    BREDA - De Bredase skaband Skippabeat staat vlak voor haar optreden op Palm Parkies al op het podium. Ze wachten tot ze mogen beginnen en maken van de gelegenheid gebruik om volop selfies te maken. Samen met Serenader, eveneens Bredaas, headlinen ze de zesde editie dit jaar. Het is een nieuwigheid van Palm Parkies. ,,Het is een hele eer om als Bredase band op een Bredaas festival van dit formaat te staan", zegt drummer Hans Albers van Skippabeat.

In samenwerking met indebuurt Breda