Vuurwapen gevonden bij woninginval in Breda, man (59) aangehouden

videoBREDA - De politie heeft maandagochtend twee woningen aan de Stadhouderstraat in Breda doorzocht. In een van de woningen werd een vuurwapen gevonden.

De politie kwam met zeker twaalf agenten ter plaatse. In een van de twee woningen werd een 85-jarige vrouw aangehouden, in het andere huis werd een man van 59 aangehouden.

In het huis van de man trof de politie geld, zakjes met drugs en een aanvalsgeweer. De politie onderzoekt of het wapen echt of nep is. De oudere vrouw werd later in de ochtend teruggebracht naar haar huis. Ook zij wordt door de politie als verdachte gezien. 

De politie voert het onderzoek naar beide woningen uit op basis van Meld Misdaad Anoniem. 

Volledig scherm
Vuurwapen gevonden in Breda. © MaRicMedia / Perry Roovers
  1. Ik ben echt klaar met dit kabinet
    Geef uw mening

    Ik ben echt klaar met dit kabinet

    Als alles volgens planning verloopt, gaan we in Nederland in maart 2021 weer naar de stembus voor de Tweede Kamerverkiezingen. Dat duurt dus nog bijna anderhalf jaar. Ondertussen is wel duidelijk geworden dat heel wat mensen in dit land ontevreden zijn, boos ook. Het huidige kabinet, Rutte III, lijkt vandaag de dag vooral druk met brandjes blussen, van woedende boeren tot boze docenten. Wordt het niet tijd voor een frisse wind? Of moet kabinet Rutte III de vier jaar vol maken?

In samenwerking met indebuurt Breda