Vrouw met rollator raakt gewond bij aanrijding in Breda, bestuurder gaat ervandoor

videoBREDA - Een vrouw met rollator is zondagavond aangereden op de Hamdijk in Breda. Ze raakte daarbij gewond en is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder is na de aanrijding omgekeerd en weggereden. 

Sommige bewoners van een flat in de straat hoorden een harde klap. Ze vertellen dat de vrouw en haar rollator zeker tien meter van elkaar af lagen. 

De vrouw had veel pijn aan haar heup. Wat haar verdere verwondingen zijn is niet bekend.

Doorrijder

Volgens getuigen is de vrouw aangereden door een kleine zwarte auto, die na de aanrijding omkeerde en daarna wegreed. De politie is bezig met het onderzoek en bekijkt camerabeelden van een woning in de buurt.

Volledig scherm
Vrouw aangereden door auto, bestuurder gaat ervandoor © MaRicMedia / Marcel van Dorst
  1. ‘Kobus de Zigeuner was een echte gangster: iedereen was bang voor hem’
    PREMIUM

    ‘Kobus de Zigeuner was een echte gangster: iedereen was bang voor hem’

    ROOSENDAAL - Hij had nog wat jaren gevangenisstraf uit moeten zitten, maar mocht naar huis. Om daar de laatste dagen van zijn leven door te brengen. Kobus Lorsé, alias Kobus de Zigeuner, stierf niet zoals velen voorspelden tussen de gevangenismuren maar thuis, op woonwagenkamp De Kievit in Rotterdam-Beverwaard. Oud-rechercheurs treuren er niet om. ,,Hij was een echte gangster: meedogenloos’’, zeggen ze. ,,Hij was geen lieverdje’’, reageert Kobus’ oudste zoon Bertus. ,,Maar voor zijn kinderen en kleinkinderen was hij een goede man.’’

In samenwerking met indebuurt Breda