Vrouw met rollator raakt gewond bij aanrijding in Breda, bestuurder gaat ervandoor

videoBREDA - Een vrouw met rollator is zondagavond aangereden op de Hamdijk in Breda. Ze raakte daarbij gewond en is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder is na de aanrijding omgekeerd en weggereden. 

Sommige bewoners van een flat in de straat hoorden een harde klap. Ze vertellen dat de vrouw en haar rollator zeker tien meter van elkaar af lagen. 

De vrouw had veel pijn aan haar heup. Wat haar verdere verwondingen zijn is niet bekend.

Doorrijder

Volgens getuigen is de vrouw aangereden door een kleine zwarte auto, die na de aanrijding omkeerde en daarna wegreed. De politie is bezig met het onderzoek en bekijkt camerabeelden van een woning in de buurt.

Volledig scherm
Vrouw aangereden door auto, bestuurder gaat ervandoor © MaRicMedia / Marcel van Dorst
  1. Laaggeletterden nemen BN DeStem onder de loep: ‘Best moeilijk’
    PREMIUM

    Laaggelet­ter­den nemen BN DeStem onder de loep: ‘Best moeilijk’

    BREDA - Voor de meeste mensen is lezen en schrijven net zo vanzelfsprekend als ademhalen. Toch leven er in Nederland zo’n 2,5 miljoen laaggeletterden. Voor deze mensen is het invullen van een simpel formulier soms extreem moeilijk. Om hier wat aan te doen is er nu het Taalpanel Breda. Deze groep ex-laaggeletterde ervaringsdeskundigen keuren teksten op leesbaarheid. Om te testen hoe ze dat precies doen nam het panel een tekst onder de loep van BN De Stem.

In samenwerking met indebuurt Breda