Volledig scherm
© Thinkstock

Vrouw geslagen door echtgenoot in Bavel

BAVEL / BREDA - Een 45-jarige man uit Bavel is vrijdagmorgen rond half negen in zijn woning door de politie aangehouden op verdenking van huiselijk geweld. Hij zou zijn 36-jarige vrouw mishandeld en bedreigd hebben.

De man was twee uur eerder door de politie op de St. Ignatiusstraat betrapt op het rijden onder invloed in een auto.

Agenten zagen vrijdagmorgen om half zeven dat de verdachte met een zijn auto slingerend over de St. Ignatiusstraat reed en af toe daarbij de stoeprand raakte. Hij werd aan de kant gezet. Hij blies 670 ugl. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

Om acht uur kwam een melding dat in een woning in Bavel een man zijn vrouw had mishandeld. Hij zou haar met gebalde vuisten en met een stok geslagen hebben. Ook zou hij haar keel hebben dicht geknepen.

Hierna is dezelfde man die eerder door de politie was aangehouden, het huis uit gevlucht. Hij heeft bij een huis in de omgeving aangebeld.

Het slachtoffer had aan de rechterzijde van haar hals een ‘verse’ bloeduitstorting. Hun kinderen waren erg overstuur. De vrouw wilde geen aangifte doen.

Vanwege de ernst van het feit werd de verdachte toch aangehouden. De politie onderzoekt of een huisverbod opgelegd moet worden.

In samenwerking met indebuurt Breda