Vrouw (42) doodgestoken in Breda, verdachte (42) zit vast

VIDEO/UPDATEBREDA - Bij een steekpartij aan de Klaverweide in Breda is woensdagavond rond 18.30 uur een 42-jarige vrouw uit Hoogvliet gewond geraakt. Zij overleed enkele uren later in het ziekenhuis.

De hulpdiensten rukten uit met meerdere ambulances en politiewagens. Ook een traumahelikopter kwam ter plaatse. De vrouw werd naar het ziekenhuis gebracht waar zij een aantal uren later overleed aan haar verwondingen.

Een 42-jarige man uit Breda kon meteen worden aangehouden. Hij bleef na de steekpartij gewoon staan op de plek waar hij de vrouw vermoedelijk neerstak. 'Het gewelddadige incident lijkt zich afgespeeld te hebben in de relationele sfeer', meldt de politie. De man is naar het cellencomplex gebracht.

De gehele straat werd tot ongeveer 22.30 uur afgezet en er werd een groot onderzoek opgestart. Getuigen worden gehoord. Naar de precieze relatie tussen de man en vrouw wordt nog onderzoek gedaan.

Volledig scherm
Steekpartij in Breda © MaRicMedia/Perry Roovers
Volledig scherm
Steekpartij in Breda © MaRicMedia/Perry Roovers
Volledig scherm
Steekpartij in Breda © MaRicMedia/Perry Roovers
Volledig scherm
Steekpartij in Breda © Gerlach Hochstenbach
BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Leonne Zeegers uit Breda is nu officieel genderneutraal: ‘Overheid heeft schop onder de kont gekregen’
    Update + video + foto's

    Leonne Zeegers uit Breda is nu officieel genderneu­traal: ‘Overheid heeft schop onder de kont gekregen’

    BREDA - Alsof de koning zelf zijn paspoort komt verlengen, zoveel pers is er vrijdagmiddag aanwezig bij de ingang van het stadskantoor. Op de agenda echter geen adellijk bezoek, maar de non-binary persoon Leonne Zeegers. Dankzij een uitspraak van de rechter mag zij als eerste Nederlander een paspoort aanvragen waarin niet expliciet vermeld staat of ze man of vrouw is. In plaats van een V staat er X/X.

In samenwerking met indebuurt Breda