Vrouw (42) doodgestoken in Breda, verdachte (42) zit vast

VIDEO/UPDATEBREDA - Bij een steekpartij aan de Klaverweide in Breda is woensdagavond rond 18.30 uur een 42-jarige vrouw uit Hoogvliet gewond geraakt. Zij overleed enkele uren later in het ziekenhuis.

De hulpdiensten rukten uit met meerdere ambulances en politiewagens. Ook een traumahelikopter kwam ter plaatse. De vrouw werd naar het ziekenhuis gebracht waar zij een aantal uren later overleed aan haar verwondingen.

Een 42-jarige man uit Breda kon meteen worden aangehouden. Hij bleef na de steekpartij gewoon staan op de plek waar hij de vrouw vermoedelijk neerstak. 'Het gewelddadige incident lijkt zich afgespeeld te hebben in de relationele sfeer', meldt de politie. De man is naar het cellencomplex gebracht.

De gehele straat werd tot ongeveer 22.30 uur afgezet en er werd een groot onderzoek opgestart. Getuigen worden gehoord. Naar de precieze relatie tussen de man en vrouw wordt nog onderzoek gedaan.

Volledig scherm
Steekpartij in Breda © MaRicMedia/Perry Roovers
Volledig scherm
Steekpartij in Breda © MaRicMedia/Perry Roovers
Volledig scherm
Steekpartij in Breda © MaRicMedia/Perry Roovers
Volledig scherm
Steekpartij in Breda © Gerlach Hochstenbach
BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Kerstmarkt Betoverend Breda geopend

    Kerstmarkt Betoverend Breda geopend

    BREDA - Het werd al weken groots aangekondigd, en vrijdagavond ging het dan echt van start: Betoverend Breda. De Kerstmarkt die meer beleving moet bieden dan eerdere edities speelt zich af rond de Kerstboom op de Grote Markt, waar het Bredase mannetje Careltje alle dagen zijn sprookje vertelt. Careltje moet een soort oer-Bredanaar voorstellen, die al honderden jaren onder de Grote Markt woont. Speciaal voor Betoverend Breda is hij tot en met 6 januari, zolang duurt het evenement, bovengronds te vinden.

In samenwerking met indebuurt Breda