Volledig scherm
Skatehal van pier 15 wordt omgebouwd tot mini-festivalterrein vanwege de grote onderwijsstaking in den haag. © Pix4Profs-Ron Magielse

Vroeg uit de veren voor Sanders Vriendenopvang in Pier15 in Breda

BREDA - Volop bedrijvigheid donderdagavond in het Bredase skatepark Pier15 in voorbereiding op ‘Sanders Vriendenopvang’. 

Een festival, gepresenteerd door 3FM-dj Sander Hoogendoorn, die hiermee de stakers in het onderwijs vrijdag een hart onder de riem wil steken. Het onderwijs staakt omdat de werkdruk te hoog en de salarissen te laag zijn. Bovendien is er een tekort aan docenten. Daarom legt men die dag massaal het werk neer. 

Hoogendoorn en zijn team zorgen van 06.00 tot 14.00 uur voor speciale opvang voor ieder kind, elke scholier of student. Met optredens van landelijke bekende acts als Douwe Bob (om 8.00 uur al), Teske (een uur later) en de Likt (13.30 uur). 

Er zijn verder tal van gratis activiteiten zoals workshops, games en sportieve spelletjes, minibioscoop en ballenbak. De entree is gratis. 

Klik hier voor het volledige programma. 

  1. Coach ex-prostituees: ‘Het is keihard. Maar er is een uitweg’
    PREMIUM

    Coach ex-prostitu­ees: ‘Het is keihard. Maar er is een uitweg’

    BREDA - De seksbranche tiert welig. Onzichtbaar en vaak duister in de huiselijke sfeer of hotelkamer. Prostituees hebben vaak moeite om te stoppen. Ze vinden in Joukje Welman van Instituut Maatschappelijk Werk (IMW) in Breda een stevig baken van hulp en zorg. Sinds de oprichting van het regionaal uitstapprogramma prostituees (RUPS) in 2015 heeft ze liefst 168 prostituees in de Baronie (Breda, Oosterhout en Etten-Leur) op weg geholpen.

In samenwerking met indebuurt Breda

Poll

'NAC moet met trainer Ruud Brood doorgaan in de eerste divisie'

'NAC moet met trainer Ruud Brood doorgaan in de eerste divisie'

  • Eens (80%)
  • Oneens (20%)
7567 stemmen