Volledig scherm
De vrachtwagen rijdt eerst op de rechterrijstrook... © Team Verkeer Zeeland-West-Brabant

Vrachtwagen drukt auto van de weg, met daarin... de verkeerspolitie

ULVENHOUT - Een vrachtwagenchauffeur is zijn rijbewijs kwijtgeraakt, nadat hij maandag bijna een auto van de weg drukte. Toevallig zaten daarin agenten van de verkeerspolitie, die het voorval hebben gefilmd. 

De chauffeur gaf keurig richting aan, toen hij op de A58 bij Ulvenhout van baan wilde wisselen. Maar hij vergat te kijken of de linkerrijstrook wel vrij was. Gevolg: de auto naast hem werd bijna in de middenberm gedrukt, met 120 kilometer per uur. 

Het incident is vastgelegd door de camera in de videowagen. Een stukje verderop hebben de agenten de vrachtwagen aan de kant gezet, waar de chauffeur zijn rijbewijs kon inleveren. Ook krijgt hij een boete. 

Volledig scherm
...Maar komt dan ineens naar links. Hij rijdt daarbij bijna tegen de videoauto van de politie aan. © Team Verkeer Zeeland-West-Brabant
  1. Wie wint de Bruidsfoto Award 2019? Dit zijn de 4 West-Brabantse genomineerden
    PREMIUM

    Wie wint de Bruidsfoto Award 2019? Dit zijn de 4 West-Brabantse genomineer­den

    OOSTERHOUT/ZUNDERT/NOORDHOEK/KLUNDERT - Bruidsreportages altijd van hetzelfde laken een pak? In elk geval niet bij de vier West-Brabantse fotografen die genomineerd zijn voor de Bruidsfoto Award 2019. Dat zijn Arjan van der Plaat (The Wedding Story) uit Noordhoek, Malou Evers uit Zundert, Moniek van Gils uit Klundert en Eva Schweizer (Vintage Fotografie) uit Oosterhout. Bij elke trouwpartij proberen zij dat ene speciale moment te vangen. Aan de hand van zes trefwoorden vertellen zij hoe zij hun werk beleven.

In samenwerking met indebuurt Breda