Volledig scherm
© Edwin Wiekens/het fotoburo

Vliegers in alle soorten en maten in Rijsbergen

RIJSBERGEN – Waar vorige week nog de koeien van de familie Machielsen graasden, bivakkeert dit weekend een internationaal gezelschap in caravans, campers en tentjes.

De Tiggeltseweg is het decor van de Rijsbergse Vliegerdagen met deelnemers uit binnen- en buitenland. Er heerst een gemoedelijke sfeer op het veld. Veel deelnemers kennen elkaar van andere festivals. Er wordt regelmatig naar de lucht gekeken, maar op één flinke bui na blijft het op zaterdag droog. Baremans is optimistisch voor wat de zondag betreft. “Het Belgische weerbericht voorspelt pas laat in de avond regen. En omdat we vlak bij de grens zitten, reken ik daar op.”

Lees meer in BN DeStem van maandag

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Wie wint de Bruidsfoto Award 2019? Dit zijn de 4 West-Brabantse genomineerden
    PREMIUM

    Wie wint de Bruidsfoto Award 2019? Dit zijn de 4 West-Brabantse genomineer­den

    OOSTERHOUT/ZUNDERT/NOORDHOEK/KLUNDERT - Bruidsreportages altijd van hetzelfde laken een pak? In elk geval niet bij de vier West-Brabantse fotografen die genomineerd zijn voor de Bruidsfoto Award 2019. Dat zijn Arjan van der Plaat (The Wedding Story) uit Noordhoek, Malou Evers uit Zundert, Moniek van Gils uit Klundert en Eva Schweizer (Vintage Fotografie) uit Oosterhout. Bij elke trouwpartij proberen zij dat ene speciale moment te vangen. Aan de hand van zes trefwoorden vertellen zij hoe zij hun werk beleven.

In samenwerking met indebuurt Breda