Matchmaker Brabant gooit het met de 'follow-for-love'-auto het over een andere boeg. Ilse Jespers (36) neemt vrijgezellen, in dit geval Stijn (27), mee voor een rondje file-flirten 2.0.
Volledig scherm
PREMIUM
Matchmaker Brabant gooit het met de 'follow-for-love'-auto het over een andere boeg. Ilse Jespers (36) neemt vrijgezellen, in dit geval Stijn (27), mee voor een rondje file-flirten 2.0. © Pix4Profs/ Ramon Mangold

Vind hangend uit een autoraam de liefde van je leven: ‘Ik ben niet verlegen, maar zo durf ik wel meer’

VideoBREDA - Een date vinden in coronatijd is, nu we al maanden niet naar de kroeg kunnen, lastig. Ilse Jespers van Matchmaker Brabant bedacht een originele manier om op zoek te gaan naar een leuke date: Follow for Love. In haar met hartjes versierde auto rijdt ze singles rond om op straat de liefde te vinden.

  1. Horecabaas Johan de Vos door het dolle heen: ‘Alsof je de loterij hebt gewonnen’

    Horecabaas Johan de Vos door het dolle heen: ‘Alsof je de loterij hebt gewonnen’

    BREDA - Horecaondernemers reageren euforisch op de aangekondigde versoepelingen van de coronaregels. Vanaf volgende week zaterdag kunnen Oranjefans weer EK-wedstrijden op grote schermen op het terras of in het café kijken. Ook kan een bezoek aan de kroeg of club tot diep in de nacht doorgaan. ,,Het is echt alsof je de loterij hebt gewonnen. Deze zomer ziet er nu wel even rooskleuriger uit dan die van vorig jaar”, beschrijft horecaondernemer Johan de Vos uit Breda.

In samenwerking met indebuurt Breda