Volledig scherm
Archieffoto ter illustratie. © Getty Images/iStockphoto

Vier mannen dreigen bewoner van flat in Breda te gooien en te overgieten met kokend water

BREDA - De 34-jarige bewoner van een flat in de Hoge Vucht in Breda is dinsdagavond door vier mannen ernstig bedreigd. De mannen dreigden onder andere hem van het balkon te gooien en te overgieten met kokend water. Ze zijn alle vier aangehouden.

Het zou volgens de politie gaan om een zakelijk conflict. Het slachtoffer zou een schuld open hebben staan bij zijn belagers. Rond 20.15 uur dinsdagavond kwam er een melding van de bedreiging binnen bij de politie. Er zouden mannen het appartement op de negende verdieping zijn binnengegaan om geld te eisen van de bewoner. 

Eenmaal ter plaatse hoorde de politie inderdaad luid geschreeuw uit de woning komen. Uiteindelijk deed de bewoner de deur open. Naast hem en zijn neefje, troffen de agenten er de vier verdachten aan. Zij zijn aangehouden. Het gaat om een 32-jarige man uit Estland, een 36-jarige man uit ’s-Gravenhage, en twee Bredanaars (33 en 34 jaar). De recherche stelt een nader onderzoek in het incident.

  1. In de rij voor een kaartje voor bloemencorso Zundert: ‘Afwachten hoe het jubelmoment in het echt zal zijn’
    PREMIUM

    In de rij voor een kaartje voor bloemencor­so Zundert: ‘Afwachten hoe het jubelmo­ment in het echt zal zijn’

    ZUNDERT - Grijs weer, met af en toe een druppel hemelwater. De Zundertse Industrieweg ademt per definitie al niet de romantiek die het Zundertse Corso wel in zich herbergt. Toch stonden zaterdagochtend tientallen mensen te wachten tot de voorverkoop van het evenement van start ging. Om 9 uur openden de deuren, maar de wachttijden bleven lang. Slechts de stralende glimlach van mensen die kaarten in the pocket hadden, hield de hoop op goede plekken levend.

In samenwerking met indebuurt Breda

Poll

'NAC moet met trainer Ruud Brood doorgaan in de eerste divisie'

'NAC moet met trainer Ruud Brood doorgaan in de eerste divisie'

  • Eens (80%)
  • Oneens (20%)
8515 stemmen