Volledig scherm
Flinke schade aan auto bij ongeluk in Chaam © Maartje Huijben

Veroorzaker ongeval Chaam was vermoedelijk met telefoon bezig

CHAAM - Bij een aanrijding op de Bredaseweg in Chaam zijn maandagmiddag rond kwart voor drie drie mensen gewond geraakt.

Ze zijn per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. De veroorzaker van de aanrijding, een 23-jarige man uit Galder, was volgens de politie vermoedelijk met zijn telefoon bezig, waardoor hij onvoldoende oplette. De automobilist uit Galder reed over de Bredaseweg in de richting van Breda toen hij op de verkeerde weghelft terecht kwam. Daar botste hij op een 72-jarige automobilist uit Ulvenhout.

Aanrijding
Deze probeerde uit te wijken, maar kon een aanrijding niet meer voorkomen. Vervolgens reed de man uit Galder ook tegen de auto van een 68-jarige vrouw uit Bavel.

Huisarts
Door de aanrijding raakten zowel de man uit Galder als de vrouw uit Bavel en haar 71-jarige echtgenoot gewond. De man uit Ulvenhout raakte lichtgewond en meldde zich bij zijn huisarts voor de verzorging van zijn verwondingen. Alle drie de auto’s raakten zwaar beschadigd en zijn door een takelbedrijf opgehaald. Tegen de 23-jarige man uit Galder wordt proces-verbaal opgemaakt.

Volledig scherm
© Maartje Huijben

In samenwerking met indebuurt Breda