Volledig scherm
Foto ter illustratie © MaRicMedia / Marcel van Dorst

Vermiste Franse vrouw gevonden op station Breda

BREDA - Een vrouw die in Frankrijk al enige tijd vermist bleek te zijn, werd woensdagmiddag gevonden op station Breda. Dat kwam aan het licht toen ze geen geldig vervoersbewijs bleek te hebben. De vrouw is overgedragen aan de politie, die de zaak verder afhandelt. 

De veiligheidsdienst van de NS kreeg woensdagmiddag een melding dat er een vrouw in een binnenkomende trein geen geldig vervoersbewijs kon tonen en dat zij een verwarde indruk maakte. Nadat de vrouw uit de trein werd gehaald, bleek dat zij ook geen geldig identiteitsbewijs kon tonen. Hierop werd de assistentie van de politie opgeroepen. 

Bij controle in het politiesysteem bleek dat de vrouw al enige tijd vermist werd in het buitenland. Zij namen de vrouw over en zorgen ervoor dat de Française weer veilig thuis komt.  

  1. Woning Ed Nijpels leeggeroofd tijdens vakantie: ‘Zo veel emotionele waarde bij verdwenen spullen’

    Woning Ed Nijpels leegge­roofd: ‘Ook cadeaus die ik heb gekregen bij mijn afscheid als burgemees­ter van Breda'

    Oud-politicus Ed Nijpels (69) is afgelopen weekend tijdens zijn vakantie in Italië opgeschrikt door tientallen appjes en belletjes. In zijn huis aan een gracht in Amsterdam bleek ingebroken. En goed ook. Tientallen spullen zijn weg, waaronder veel afscheidscadeaus en herinneringen uit zijn tijd als burgemeester van Breda en commissaris van de koningin in Friesland. ,,Ik hoop dat ze het troep vinden en het ergens weer opduikt.”

In samenwerking met indebuurt Breda