Volledig scherm
Foto ter illustratie © Getty Images

Verliefd? Laat hier een boodschap achter voor jouw Valentijn

‘Ik vind jou leuk, omdat’ of ‘De reden dat ik zoveel van jou hou is...’ Morgen is het Valentijnsdag. Een goede vriend, lief familielid of de liefde van je leven laten weten hoe speciaal hij of zij voor jou is. Dat kan. 

Verras jouw Valentijn op donderdag 14 februari met een persoonlijk berichtje op de website van BN DeStem. Vul je liefdesboodschap van maximaal 170 tekens in op de site bndestem.nl/valentijn

Op Valentijnsdag publiceren we de inzendingen op onze site.

Nieuwsbrief

We sturen je elke ochtend een samenvatting van het laatste nieuws uit West-Brabant. Schrijf je hier gratis in voor onze nieuwsbrief.

 1. Rechtbank Breda opent condoleanceregister voor doodgeschoten Derk Wiersum: ‘Aanslag heeft mij gesterkt als advocaat’
  PREMIUM

  Rechtbank Breda opent condolean­ce­re­gis­ter voor doodgescho­ten Derk Wiersum: ‘Aanslag heeft mij gesterkt als advocaat’

  BREDA - De plek is niet toevallig gekozen: onder het beeld van Vrouwe Justitia. ,,Of liever vóór het beeld van Justitia, wij staan voor rechtsbijstand en voor de rechtsstaat”, verklaart Lex Lensink, deken van de Orde van Advocaten de plaats van het condoleanceregister. ,,In de openbaarheid, in de publieke hal van het gerechtsgebouw, niet in een hoekje of in een advocatenkamer".
 1. Negatieve spaarrente? Dan gaat mijn geld in een sok
  Geef uw mening

  Negatieve spaarrente? Dan gaat mijn geld in een sok

  Nederlandse spaarders houden het nieuws over de spaarrente momenteel zeer nauwlettend in de gaten. De Europese Centrale Bank (ECB) verlaagt de rente namelijk wederom, wat kan leiden tot een negatieve spaarrentestand. Als de spaarrente negatief wordt, betekent dat dat spaarders moeten gaan betalen voor hun spaarcenten op de bank. En dat ziet de gemiddelde Nederlander niet zitten, bleek eerder al. Verdwijnt ons zuurverdiende spaargeld straks massaal weer in een oude sok?

In samenwerking met indebuurt Breda