Onoverzichtelijke situaties in de Dr Struyckenstraat ter hoogte van het Dr Struyckenplein door de inrichting van de rijbanen en deze weken ook werkzaamheden.
Volledig scherm
PREMIUM
Onoverzichtelijke situaties in de Dr Struyckenstraat ter hoogte van het Dr Struyckenplein door de inrichting van de rijbanen en deze weken ook werkzaamheden. © Pix4Profs-Ron Magielse

Verkeerssituatie Dr. Struyckenplein in Breda: ongewenst maar moeilijk op te lossen

BREDA - Buurtbewoners, belangengroepen en deskundigen zijn het erover eens: de verkeerssituatie bij het Dr. Struyckenplein is verre van ideaal. Er wordt te hard gereden en vooral fietsers voelen zich er benauwd. Ondanks dat de straat momenteel wordt opengebroken ligt een goede oplossing nog mijlenver weg.

  1. Brabantse pagina's voor kamerverhuur breken met ‘discriminerend’ Dutch only: ‘Pure xenofobie’
    PREMIUM

    Brabantse pagina's voor kamerver­huur breken met ‘discrimi­ne­rend’ Dutch only: ‘Pure xenofobie’

    TILBURG - Kamers zat, maar ‘No internationals’ of ‘Dutch only’. Het is al jaren een doorn in het oog van buitenlandse studenten die een onderkomen zoeken in Nederland. Facebook staat vol beschikbare woonruimten, maar veel studenten willen geen buitenlandse huisgenoten. Een beheerder van pagina's in onder meer Tilburg, Eindhoven, Den Bosch en Breda breekt hier nu mee en verwijdert sinds deze week aanbieders die deze ‘discriminerende’ eisen stellen.

In samenwerking met indebuurt Breda