Verkeersregelaar aangereden bij Galderse Meren

videoBREDA - Op de Rijsbergsebaan in Breda bij de Galderse Meren is maandagmiddag een verkeersregelaar aangereden door een auto. Hij raakte gewond aan zijn been en schouder en is naar het ziekenhuis gebracht. 

Er zou geen opzet in het spel zijn. De verkeersregelaar was aanspreekbaar en gaf aan dat de automobilist er niks aan kon doen. De bestuurder van de auto was erg geschrokken. Hij heeft samen met de politie een schadeformulier ingevuld. 

Incidenten vorig jaar

De verkeersregelaar stond in verband met het nieuwe sfeerbeleid bij de Galderse Meren. Dat beleid moet situaties zoals die van vorige zomer voorkomen. Toen waren er geregeld incidenten waarbij parkeerwachten werden genegeerd of geïntimideerd en reed er een automobilist bewust in op een parkeerwachter. 

Volledig scherm
Verkeersregelaar aangereden bij Galderse Meren © MaRic Media / Perry Roovers
  1. Woning Ed Nijpels leeggeroofd tijdens vakantie: ‘Zo veel emotionele waarde bij verdwenen spullen’

    Woning Ed Nijpels leegge­roofd: ‘Ook cadeaus die ik heb gekregen bij mijn afscheid als burgemees­ter van Breda'

    Oud-politicus Ed Nijpels (69) is afgelopen weekend tijdens zijn vakantie in Italië opgeschrikt door tientallen appjes en belletjes. In zijn huis aan een gracht in Amsterdam bleek ingebroken. En goed ook. Tientallen spullen zijn weg, waaronder veel afscheidscadeaus en herinneringen uit zijn tijd als burgemeester van Breda en commissaris van de koningin in Friesland. ,,Ik hoop dat ze het troep vinden en het ergens weer opduikt.”

In samenwerking met indebuurt Breda