Een artist-impression van hoe de gevels van de foodhal (rechts) en het naastgelegen pand in de Reigerstraat er uit moeten gaan zien.
Volledig scherm
Een artist-impression van hoe de gevels van de foodhal (rechts) en het naastgelegen pand in de Reigerstraat er uit moeten gaan zien. © Business 2 Real Estate

Veel belangstelling voor Foodhall Breda

BREDA - Ook naast de Foodhall Breda die in de oude bioscoop in de Reigerstraat komt, wordt zeer waarschijnlijk een eetgelegenheid gevestigd. Het gaat om het pand waar jarenlang Tattoo Jan heeft gezeten. 

"We zien dat er zeer veel animo is voor de restaurantjes die er in de Foodhall komen en dat er niet voor iedere ondernemer plaats is. Dat is een van de redenen waarom we mikken op een leuke eetgelegenheid. Iets wat volgens ons het straatbeeld ook ten goede komt," aldus Maurice Vermeulen van Business 2 Real Estate, dat het pandje heeft aangekocht. 

Business 2 Real Estate is ook een van de drie investeerders in de Foodhall Breda in de oude Casino-bioscoop. De andere twee zijn projectontwikkelaar Maas-Jacobs en vastgoedbelegger Bibitor. 

In de Foodhall komen circa twintig (mini-)restaurantjes. Gezelschappen kunnen er bij verschillende zaken iets bestellen en dat dan gezamenlijk nuttigen aan tafels of zitjes die door het hele gebouw komen. Er komen ook enkele centrale bars. 

"We zijn druk bezig met het selecteren van de ondernemers," zegt Peter Santegoets, die manager is van de hal namens horeca-ondernemer Michael Chen die het complex gaat huren.  Er komen restaurantjes met bijvoorbeeld Vietnamees en Indonesisch eten. "Maar er zitten ook hele verrassende concepten tussen."

Santegoets hoopt dat de Foodhall eind dit jaar open gaat. "De verbouwing ligt goed op schema. Ik denk dat wij eind dit jaar wel klaar zijn, maar er zijn ook nog twintig ondernemers die hun zaak in moeten richten. Het zal er dus om spannen of het eind van het jaar of begin volgend  jaar wordt."

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

In samenwerking met indebuurt Breda