Vechtpartij in Breda: man bijt stuk oor af

Breda - Tijdens een vechtpartij heeft iemand een stuk oor van zijn slachtoffer gebeten. Een 24-jarige man uit Sliedrecht is aangehouden voor zware mishandeling.

Het 19-jarige slachtoffer uit Terheijden stond met twee vrienden en twee vriendinnen te praten op de Hoge Brug. Hij werd daarbij onverwachts aangevallen door drie andere personen. Ook zijn vrienden moesten klappen incasseren. In het gevecht werd een stuk van het oor van de 19-jarige afgebeten. Het is nog onduidelijk wie daarvoor verantwoordelijk was. Het slachtoffer kon een korte verklaring afleggen en ging daarna voor medische behandeling naar het ziekenhuis.

Camerabeelden
De politie arresteerde ter plekke een 24-jarige man uit Sliedrecht. Toen de agenten aangesneld kwamen, stond hij tegen het lichaam van het liggende slachtoffer te schoppen. De verdachte werd gearresteerd op verdenking van (poging tot) zware mishandeling. De man is in het belang van het verdere onderzoek in verzekering gesteld en ingesloten in het cellencomplex. De politie onderzoekt de geweldszaak en verwacht op korte termijn meer arrestaties te verrichten. De vechtpartij is vastgelegd op bewakingsbeelden van het gemeentelijk cameratoezicht.

In samenwerking met indebuurt Breda