Peter Kraak, Barry Hellings, Anouk van Lange en Johan van Knijff op de trap en tribune in de ruimte waar straks bijvoorbeeld voorgelezen kan worden aan een groep of voorstellingen gehouden kunnen worden.
Volledig scherm
PREMIUM
Peter Kraak, Barry Hellings, Anouk van Lange en Johan van Knijff op de trap en tribune in de ruimte waar straks bijvoorbeeld voorgelezen kan worden aan een groep of voorstellingen gehouden kunnen worden. © Pix4Profs-Ron Magielse

Van 0 tot 14 jaar: nieuw Talentencentrum in Bavel is in vele opzichten een ‘superschool’

BAVEL - Supergroot, superruim, super duurzaam; het nieuwe Talentencentrum in Bavel heeft alles in zich om kinderen van 0 tot 14 jaar een goede basis te bieden. De bouw van het enorme pand, waarin vanaf komend schooljaar de basisscholen De Spindel en De Toermalijn en kinderopvang Kober huizen, is klaar. 

  1. Echtpaar (61 en 58) dat vervallen loods verhuurde lijkt ‘erin geluisd’ voor een paar centen
    PREMIUM
    video

    Echtpaar (61 en 58) dat vervallen loods verhuurde lijkt ‘erin geluisd’ voor een paar centen

    ZUNDERT - Ging het om 500 euro huur per maand? Wellicht iets meer. Hoe dan ook borrelnootjes afgezet tegen de opbrengsten van een draaiend crystal meth-laboratorium. Een echtpaar uit Zundert verhuurde uit geldzorgen hun vervallen schuur. En werden verder de penarie in geholpen door drugscriminelen. Een ‘kwetsbaar echtpaar’, aldus de officier van justitie die zich mild toonde in haar strafeis.

In samenwerking met indebuurt Breda