Volledig scherm
stockfoto © bn destem

Vader aangehouden in zaak overleden baby in Breda

UpdateBREDA- De politie heeft dinsdag de 24-jarige vader aangehouden van een baby uit Breda die een week geleden overleed. De man uit Breda wordt verdacht van moord of doodslag, zei een politiewoordvoerder.

Het jongetje van zeven maanden werd op zondag 19 november in kritieke toestand in het ziekenhuis opgenomen en overleed een dag later. Sectie wees uit dat de baby door een niet-natuurlijke oorzaak was gestorven. De exacte doodsoorzaak is nog niet bekend.

De jonge ouders en hun kindje stonden onder toezicht van een jeugdzorgorganisatie. De begeleiding van het gezin werd verzorgd door de William Schrikker Groep. 

Volgens bronnen was het jongetje eerder voor langere tijd uit huis geplaatst geweest. De precieze reden voor het toezicht en de begeleiding is niet bekend.

De politie werkt nog met twintig rechercheurs aan de zaak.

WhatsApp
Het laatste nieuws op je mobiel bekijken? Download de nieuws-app voor iOS of Android. Nieuws via WhatsApp ontvangen? Stuur BN AAN naar 0610141812.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Woning Ed Nijpels leeggeroofd tijdens vakantie: ‘Zo veel emotionele waarde bij verdwenen spullen’

    Woning Ed Nijpels leegge­roofd: ‘Ook cadeaus die ik heb gekregen bij mijn afscheid als burgemees­ter van Breda'

    Oud-politicus Ed Nijpels (69) is afgelopen weekend tijdens zijn vakantie in Italië opgeschrikt door tientallen appjes en belletjes. In zijn huis aan een gracht in Amsterdam bleek ingebroken. En goed ook. Tientallen spullen zijn weg, waaronder veel afscheidscadeaus en herinneringen uit zijn tijd als burgemeester van Breda en commissaris van de koningin in Friesland. ,,Ik hoop dat ze het troep vinden en het ergens weer opduikt.”

In samenwerking met indebuurt Breda