Volledig scherm
Cocaïnegebruik vergroot de kans op hartfalen aanzienlijk © Shutterstock

Vader (84) en zoon (37) aangehouden voor drugsdeal in Breda

BREDA – Agenten hebben woensdag een 84-jarige vader en zijn 37-jarige zoon aangehouden aan de Westerhagelaan in Breda. Ze worden ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij het verhandelen van drugs.

De 37-jarige verdachte zou woensdagmiddag drugs hebben verkocht aan een 35-jarige vrouw zonder vaste woon- of verblijfplaats. Dat gebeurde aan de Oude Terheijdenseweg, terwijl de vader in de auto bleef zitten. Agenten zagen het gebeuren en hielden de man en zijn vader aan. De 37-jarige verdachte verzette zich daarbij hevig en moest door meerdere agenten onder controle worden gehouden. De vrouw werd niet veel later in de buurt van het treinstation opgepakt. Ze had drugs op zak.

Hetzelfde geldt voor de 37-jarige man; ook hij was in het bezit van drugs. Twintig zakjes in totaal had hij bij zich. Vermoedelijk cocaïne.

Behalve de drugs namen agenten ook ruim 4.500 euro aan contant geld en een duur horloge in beslag. De zoon, zijn vader en de vrouw zijn ingesloten voor verder onderzoek. Wat de precieze rol van de vader in dit verhaal is, wordt nog onderzocht. 

In samenwerking met indebuurt Breda