Volledig scherm
Breda Urban Trail 2017. Deelnemers in Bibliotheek Nieuwe Veste. Foto Bart Hoogveld © Bart Hoogveld

Urban Trail Breda gaat door Cross Jumps en Run2Day, inschrijving geopend

BREDA - De KLM Urban Trail Breda trekt op zondag 24 maart in elk geval door trampolinepark Cross Jumps en hardloopwinkel Run2Day. Meer locaties in de stad maakt de organisatie later bekend. De inschrijving voor de loop is inmiddels geopend.

Het is de derde keer dat het hardloopconcept Breda aandoet. De laatste editie was afgelopen augustus en was uitverkocht met 2.200 deelnemers. Zij liepen onder meer door het Chassé Theater, het Stadsarchief en Hotel Nassau. De komende weken worden stapsgewijs de locaties van dit jaar bekend gemaakt.

Net als de vorige keer is het nu weer mogelijk de route te hardlopen of te wandelen. Deelnemers kunnen kiezen tussen een parcours van 5 of 10 kilometer. Beide afstanden hebben dezelfde start- en finishlocatie aan de Chassé Promenade. Tijdens de loop kunnen deelnemers bij een splitsing kiezen voor welke van de twee afstanden ze gaan.

Inschrijven is vanaf nu mogelijk via klmurbantrailbreda.nl.

De KLM Urban Trail doet dit jaar in totaal dertien steden aan. De hardloopserie laat een stad op een unieke manier zien met een verkenningsloop door nieuwe en historische gebouwen, theaters, stadions en steegjes.

In samenwerking met indebuurt Breda