Restaurant ByTater aan de Oosterhoutseweg in Teteringen.
Volledig scherm
Restaurant ByTater aan de Oosterhoutseweg in Teteringen. © Google Maps

Uitbaters kunnen niet loslaten, dus restaurant ByTater in Teteringen gaat door

TETERINGEN - De uitbaters van restaurant ByTater hebben besloten om door te gaan met hun zaak aan de Oosterhoutseweg in Teteringen. Eind vorige maand lieten ze nog weten de stekker uit het project te trekken, maar nu laten Frank en Jessica Schrauwen weten dat ze genoeg redenen hebben om dat besluit terug te draaien.

Op Facebook laten ze weten dat ze hun ‘ziel en zaligheid in ByTater hebben gestoken en gewoon niet los kunnen laten’. Wat ook meehelpt is dat de ondernemers zijn overladen met steunbetuigingen en reacties van trouwe gasten, maar ook van mensen die in sommige gevallen zelfs nog nooit in het restaurant zijn geweest.

Erg rommelig

,,Wij kunnen heel goed begrijpen dat dit allemaal erg rommelig en ongeloofwaardig overkomt’’, schrijven de uitbaters. ,,Hierin geven wij u volkomen gelijk. Maar het feit dat we in een tijd leven waarin niets zeker is en alle omstandigheden met de week , sterker nog met de dag veranderen, hopen we op uw begrip en nog meer: op uw enthousiasme.’’

Dat betekent dat ByTater vanaf morgen, vrijdag 15 mei, open is voor bestellingen die ter plekke kunnen worden afgehaald. Vanaf 1 juni is het restaurant weer open, binnen de beperkingen die het RIVM stelt.

  1. Pool met mes wordt niet serieus genomen door medewerkster tankstation (31) Breda: ‘Nee, je krijgt niks’
    PREMIUM

    Pool met mes wordt niet serieus genomen door medewerk­ster tankstati­on (31) Breda: ‘Nee, je krijgt niks’

    BREDA - ,,This is a robbery!” De Pool die in het Engels naar de tankstationmedewerkster (31) riep al het geld uit de kassa te geven, werd niet heel erg serieus genomen dinsdagmiddag. ,,Ondanks dat hij met een groot mes zwaaide, verkocht ik hem gewoon ‘nee’”, vertelt de medewerkster die tijdens de overval alleen in het tankstation De Haan aan de Kruisweide in Breda stond.

In samenwerking met indebuurt Breda