Volledig scherm
© EO/BNNVARA

Typisch Tuinzigt online kijkcijferhit voor EO

BREDA - De EO-docuserie Typisch Tuinzigt legt de omroep geen windeieren: het programma is op dit moment ‘veruit’ de meest succesvolle EO-titel op internet.

Dat meldt de omroep op haar website: ,, De docu-serie Typisch Tuinzigt heeft in de afgelopen twee weken zo’n 450.000 mensen online bereikt via NPO Start, Facebook en Instagram.” 

Op sociale media zijn de hoofdrolspelers van de serie ook te volgen, daar worden dagelijks filmpjes geplaatst. Maar vooral de Facebookpost over stratenmaker Maikel Peer die dj wil worden scoort goed: het filmpje (hieronder) werd zeker 255.000 keer bekeken.

Niet alleen online wisten de inwoners van Tuinzigt nog aardig wat kijkers te trekken: gemiddeld keken er 460.000 mensen naar het programma op tv, dat van maandag tot en met donderdag om 19:20 op NPO2 te zien is.

Deze week zijn de laatste vier afleveringen van Typisch Tuinzigt te zien. 

Volledig scherm
© EO/BNNVARA
BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. ‘Kobus de Zigeuner was een echte gangster: iedereen was bang voor hem’
    PREMIUM

    ‘Kobus de Zigeuner was een echte gangster: iedereen was bang voor hem’

    ROOSENDAAL - Hij had nog wat jaren gevangenisstraf uit moeten zitten, maar mocht naar huis. Om daar de laatste dagen van zijn leven door te brengen. Kobus Lorsé, alias Kobus de Zigeuner, stierf niet zoals velen voorspelden tussen de gevangenismuren maar thuis, op woonwagenkamp De Kievit in Rotterdam-Beverwaard. Oud-rechercheurs treuren er niet om. ,,Hij was een echte gangster: meedogenloos’’, zeggen ze. ,,Hij was geen lieverdje’’, reageert Kobus’ oudste zoon Bertus. ,,Maar voor zijn kinderen en kleinkinderen was hij een goede man.’’

In samenwerking met indebuurt Breda