-
Volledig scherm
- © FietsFiesta

Tweede FietsFiesta in Breda viert 'passie voor de fiets'

BREDA - Een 'Gravel Ride' over onverharde paden rond Breda, een 'Tweet Ride' in deftig kostuum door de stad of een fietsrit langs de vele muurschilderingen in Breda. Het kan tijdens de tweede editie van FietsFiesta die van van 29 mei tot en met 3 juni plaatsvindt.

FietsFiesta is een meerdaags festival om de passie voor de fiets te delen en te vieren. Een paar dagen lang zijn er in Breda, met name op het Haveneiland bij skatehal PIER15, culturele en sportieve fietsevents te beleven.

“Samen met circa 25 andere passievolle ondernemers realiseren we een tof feest op en rond de fiets”, aldus Tanja Steenhorst, initiatiefneemster van FietsFiesta en bestuurslid van Stichting FietsCult.

Behalve eerdergenoemde onderdelen staan op het programma onder meer een boekpresentatie van Eric Mijnster bij boekhandel van Kemenade & Hollaers, stepdemo’s en -lessen van stepkampioen Max Snijders, een fietsfunparcours door de Belcrum en een foto-expositie genaamd Velocipedia.

Voor het hele programma, zie de website van het festival

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

In samenwerking met indebuurt Breda