538 Koningsdag in Breda in 2019.
Volledig scherm
PREMIUM
538 Koningsdag in Breda in 2019. © ANP Kippa

Twee grote festivals tijdens Koningsdag in Breda is geen probleem: 'Ver genoeg uit elkaar’

BREDA - Twee grote festivals tegelijk op Koningsdag in Breda, dat moet kunnen, zegt burgemeester Paul Depla. ,,De locaties liggen ver uit elkaar.”

 1. Waarom blijven verkeershufters gewoon rondrijden en zelfs pronken met hun weggedrag? ‘Moeten we dit soort filmpjes nog wel gedogen?’
  PREMIUM

  Waarom blijven verkeers­huf­ters gewoon rondrijden en zelfs pronken met hun weggedrag? ‘Moeten we dit soort filmpjes nog wel gedogen?’

  BREDA/RAAMSDONKSVEER - De 33-jarige Thomas de G. uit Zevenbergschen Hoek, die op 10 maart onder invloed van alcohol en drugs met 250 kilometer per uur een heel gezin de dood injoeg op de A59, ging nogal prat op zijn ‘wegprestaties’. Op zijn telefoon stonden dertien filmpjes waarop ernstige verkeersovertredingen waren te zien. Hoe kan het dat dit soort wegpiraten wegkomen met dit rijgedrag?
  Breda
 2. Van Hooijdonk kreeg excuusmail van dader racistisch haatbericht: ‘Maar als hij een vent is, komt hij naar me toe’
  PREMIUM

  Van Hooijdonk kreeg excuusmail van dader racistisch haatbe­richt: ‘Maar als hij een vent is, komt hij naar me toe’

  Pierre van Hooijdonk heeft een excuusmail ontvangen van degene die een racistisch bericht over hem op Instagram heeft gepost. Die had hij naar sc Heerenveen gestuurd, die de mail bij de oud-voetballer heeft bezorgd. ,,Maar dat vind ik te makkelijk. Dit is mosterd na de maaltijd, en ook vanachter het toetsenbord. Als je een vent bent, stap dan in de auto en kom naar me toe.”
  Breda