Volledig scherm
Conflict in woning Zundert © MaRicMedia / Perry Roovers

Twee aanhoudingen na uit de hand gelopen conflict over online game in Zundertse woning

ZUNDERT - Een 25-jarige man en een 24-jarige vrouw uit Zoetermeer zijn maandagavond aangehouden na een conflict in een woning in Zundert. De ruzie zou gaan om het spelen van een online game. Dat laat de politie dinsdag weten.

De man en vrouw uit Zoetermeer kloppen maandagavond rond 21.20 uur aan bij een woning aan de Oekelsebaan. Als de 62-jarige bewoner openmaakt, laat de 25-jarige man uit Zoetermeer een mes zien. Hij bedreigt het slachtoffer, waarna er een worsteling ontstaat. De 21-jarige zoon van de bewoner doet zijn best om de verdachte weg te trekken bij zijn vader. Zowel de verdachte als de vader en de zoon lopen verwondingen op.

Het duurt daarna niet lang voordat de man en vrouw uit Zoetermeer ervandoor gaan. Als agenten hun auto rond 23.10 uur in Rotterdam zien, worden ze aangehouden. Ze zijn overgebracht naar een politiecel in Breda.

De politie heeft getuigenverklaringen opgenomen en sporenonderzoek gedaan bij de woning. Hoe de ruzie precies is ontstaan en om welke online game het gaat, wil de politie niet zeggen. 

  1. Een handgranaat maakte het einde aan het leven van Ad (9) en Henk van Bragt (4). ‘Ze hebben nooit anders dan oorlog gekend’
    PREMIUM
    Mijn bevrijding

    Een handgra­naat maakte het einde aan het leven van Ad (9) en Henk van Bragt (4). ‘Ze hebben nooit anders dan oorlog gekend’

    BREDA/TETERINGEN - ,,Kijk”, zegt Jeanne Bastiaanssen-Van Bragt (82) uit Breda. Ze opent een klein hartvormig medaillon. Er verschijnen twee portretjes in zwart-wit. ,,Dit zijn mijn broertjes”, zegt ze. ,,Ad van 9 en Henk van 4.” Ouder zijn ze nooit geworden. Op 2 september 1944 kwam in Teteringen aan hun nog jonge leven abrupt een eind.

In samenwerking met indebuurt Breda